Sinne IKC de Pionier

Geniet jij van het werken met kinderen en wil jij bij ons aan de slag op een locatie in een prachtig buitengebied? Dan maken wij graag kennis met jou!

Ambulant pedagogisch medewerker dagopvang

27 uur per week

Locatie

Voor IKC de Pionier zijn we op zoek naar een ambulant algemeen pedagogisch medewerker dagopvang (DOV). Wanneer je als ambulant pedagogisch medewerker DOV bij ons aan de slag gaat, bieden we jou een contract met vaste uren op IKC de Pionier. IKC de Pionier is gelegen in een prachtig buitengebied met ruimte om heerlijk buiten te spelen. Samen met de kinderen wordt de stadstuin regelmatig voor verschillende projecten bezocht.

Het werk

Als ambulant algemeen pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging, begeleiding en ontwikkeling van een groep kinderen in de leeftijd van 0–4 jaar.  In de huiselijke sfeer die jij schept, voelen de kinderen zich veilig en worden zij gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Je bent gericht op de eigenheid van ieder kind en je biedt elk kind een passend aanbod aan activiteiten aan die aansluiten op ons pedagogische beleid. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met een team van professionals. Waarbij je aanstuurt op goed contact met de ouders/ verzorgers. Samen met je collega’s geef je vorm aan jullie zelforganiserende team. Hierin durf je initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. 

Jij hebt:

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang;
  • kennis van en inzicht in groepsdynamische processen;
  • kennis van de ontwikkelfases van het jonge kind in de leeftijd van 0-13 jaar.

Jij bent:

enthousiast, het glas is half vol en je zit vol goede ideeën om kinderen een mooie dag op de opvang te bezorgen. Je vindt het leuk en noodzakelijk om vanuit een positieve sfeer en collegialiteit te werken. Je bent graag actief, ondernemend en bent betrokken bij zowel het team, kinderen als ouders/verzorgers.

Wij bieden:

• een jaarcontract met de intentie het contract te verlengen voor onbepaalde tijd;

• een salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 (maximaal €3.489,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur/week);

• daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 3%, reiskostenvergoeding en 210 uur aan vakantiedagen o.b.v. een 36-urige werkweek;

• een super leuk betrokken team waar je je snel helemaal thuis zult voelen!

Enthousiast of vragen?

We kijken uit naar jouw sollicitatie. Graag zien we jouw CV en motivatiebrief vóór 7 mei 2024 tegemoet.

Heb je nou nog vragen, aarzel niet om deze te stellen.

 

Referentienummer:

2024-216

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

06-05-2024

Locatie:

Leeuwarden

Contactpersonen:

Suzanne Nicolay

mobiel: +31 06-57825758

Kantooradres:

Sixmastraat 3 8932PA Leeuwarden