Sinne IKC Aquamarijn

Kun jij voor een veilige huiselijke omgeving zorgen waar de kinderen van SBO Aquamarijn zichzelf mogen zijn? Kom dan het nieuw gestarte BSO team versterken!

Pedagogisch Medewerker BSO

Minimaal 2 middagen beschikbaar, contracturen in overleg.

Begin 2024 is Sinne kinderopvang een gespecialiseerde buitenschoolse opvang op SBO Aquamarijn gestart. SBO Aquamarijn is een school voor speciaal basisonderwijs in Leeuwarden. Op de school worden leerlingen geplaatst, wanneer ze aangepast onderwijs nodig hebben. Speciaal basisonderwijs is er voor leerlingen die zich binnen het reguliere onderwijs niet optimaal ontwikkelen. De school biedt dezelfde leerstof aan als de reguliere basisschool, maar volgt in het de wijze van begeleiding en aanbieding van lesstof de kinderen, zodat zij zich in eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Het plan is om uiteindelijk te komen tot verdere samenwerking tussen onderwijs, opvang en zorg. SBO Aquamarijn streeft naar een aanbod met veel aandacht voor de sociaal emotionele ontwikkeling en een veilig pedagogisch klimaat. Zowel binnen als buiten schooltijd. De BSO is de plek waar informeel leren centraal staat.

Het werk
Het starten van deze groep is de eerste stap in het vormen van het gespecialiseerd IKC Aquamarijn. Jij bent, samen met je collega’s, als enthousiaste professional het vaste gezicht voor de kinderen. Je kijkt naar de individuele begeleidingsvraag van kinderen, en zorgt voor een veilige groepssfeer, in samenwerking met de pedagogisch coach.

Er is  veel aandacht voor de sociaal emotionele ontwikkeling en een veilig pedagogisch klimaat. Verder krijgen de kinderen een rijk activiteitenaanbod van bewegen, spel en workshops. Dit wordt zoveel mogelijk afgestemd op hun interesses en talenten. Je zorgt voor een goed contact met ouders/verzorgers en informeert naar en over specifieke aandachtspunten en bijzonderheden van de kinderen.

Jij hebt:

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding die jou kwalificeert om te werken op de BSO;
  • ervaring in het begeleiden van kinderen, in een groepssetting, met ondersteuningsbehoeften op het gebied van gedrag en ontwikkeling;
  • een actieve houding en sterke communicatieve vaardigheden voor de samenwerking met ouders, collega’s en (zorg)partners;
  • oog voor de individuele begeleidingsvraag van kinderen uit het speciaal onderwijs;
  • ruimte om minimaal 2 middagen te werken.

Jij bent
Een betrokken, energieke en ondernemende professional. Je bent in staat om structuur en duidelijkheid voor de kinderen te creëren. In jouw werk ben je stressbestendig en oplossingsgericht. Je bent gemotiveerd om te investeren in team- en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij ben je in staat om begeleidingsplannen te ontwikkelen, uit te voeren en te evalueren. Je zoekt de verbinding met alle betrokkenen rondom het kind.

Wij bieden jou:

  • een jaarcontract met de intentie het contract te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • een salaris conform Cao Kinderopvang, schaal 6 (maximaal €3.489,- bruto o.b.v. een 36-urige werkweek);
  • daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 3%, reiskostenvergoeding, 210 uur aan vakantiedagen o.b.v. een 36-urige werkweek;
  • een kans op mee te bouwen aan een nieuw concept.

Enthousiast of vragen?
Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met locatiemanager Lida Griever via telefoonnummer 06-20659968. 

We kijken uit naar jouw sollicitatie. Graag zien we jouw CV en motivatiebrief vóór 26 mei a.s. tegemoet.  

Referentienummer:

2024-213

Regio:

  • Friesland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

26-05-2024

Locatie:

Leeuwarden

Contactpersonen:

Lida Griever

mobiel: +31 620659968

Kantooradres:

Sixmastraat 3 8932PA Leeuwarden