Sinne IKC Willem Alexander (Keizerskroon)

Kom jij werken in ons team waar kinderen al spelend en lerend de wereld ontdekken? Op onze locatie zoeken wij een pedagogisch medewerker voor op de BSO groep.

Pedagogisch medewerker BSO

16-20 uur per week, 4 tot 5 middagen per week.

IKC Willem Alexander ligt in de wijk Aldlân en bestaat uit 2 locaties. IKC Willem Alexander Keizerskroon heeft 1 speelleergroep en 2 buitenschoolse opvanggroepen.
IKC Willem Alexander Zevenblad heeft 2 dagopvanggroepen en 2 buitenschoolse opvanggroepen. Het betreft een IKC die in ontwikkeling is. De kinderen leren verantwoordelijk te zijn voor hun eigen gedrag, de groep en de wereld om hen heen. Het betreft een ambulante rol wat betekent dat je ook ingezet kan worden op andere locaties, zodat je ook kennis maakt met hoe er op andere locaties wordt gewerkt.

Het werk:

Als pedagogisch medewerker BSO bij Sinne ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, begeleiding, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijd van 4–13 jaar. Je zorgt met elkaar voor een huiselijke sfeer binnen de groep. Een sfeer waarin kinderen zichzelf mogen zijn en veilig voelen en hierin worden gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen. Dit doe je door de uitvoering van het pedagogisch beleid en het organiseren van activiteiten die gericht zijn op de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Je zorgt voor een goed contact met ouders/verzorgers en informeert naar en over specifieke aandachtspunten en bijzonderheden van de kinderen.

Jij hebt:

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding die jou kwalificeert om te werken op de BSO;
  • ervaring met werken op de BSO is een pré;
  • kennis van de ontwikkelfases van het kind in de leeftijd van 4-13 jaar;
  • veel ideeën om een rijk activiteitenprogramma samen te stellen en uit te voeren.

 Jij bent

Een enthousiaste medewerker, die het leuk vindt om mee te denken in IKC ontwikkelingen en ervan houdt gemaakte plannen uit te voeren. Je bent in staat samen te werken met je collega’s, beschikt over een hands on mentaliteit, je durft dingen te ondernemen en bent initiatiefrijk. Als pedagogisch medewerker heb je oog voor de kinderen en de invloed die jij hebt. Je zit vol ideeën om rijke en betekenisvolle activiteiten aan te bieden. Je bent ontwikkelingsgericht en werkt gemakkelijk samen met alle betrokken aan gezamenlijke doelen. Samen met je collega’s bespreek je de dag en leer je van elkaar. Je zoekt actief de verbinding op met ouders en het IKC.

Wij bieden jou:

  • een jaarcontract met de intentie het contract te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • een salaris conform Cao Kinderopvang, schaal 6 (maximaal €3.421,- o.b.v. een 36-urige werkweek);
  • daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 3%, reiskostenvergoeding (indien van toepassing), 210 uur aan vakantiedagen o.b.v. een 36-urige werkweek;
  • een betrokken team waar je je snel helemaal thuis zult voelen!

 Enthousiast of vragen?

We kijken uit naar jouw sollicitatie. Graag zien we jouw CV en motivatiebrief tegemoet vóór 26 mei 2024. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 30 mei 2024 op locatie Willem Alexander.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met locatiemanager Prescilla Spoelstra via 06-26 77 46 42.

Referentienummer:

2024-214

Regio:

  • Friesland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

26-05-2024

Locatie:

Leeuwarden

Contactpersonen:

Prescilla Spoelstra

mobiel: 0626774642

Kantooradres:

Sixmastraat 3 8932PA Leeuwarden