Sinne IKC Teresa

IKC Teresa zoekt een pedagogisch medewerker BSO die vier middagen beschikbaar is. In deze functie ga je actief aan de slag met de kinderen en daarnaast heb je een actieve rol bij IKC vorming en Kansen voor Kinderen. Kortom een mooie uitdaging!

Pedagogisch medewerker BSO

20 uur per week

Locatie

Sinds januari 2020 hebben wij een prachtig nieuw gebouw met de uitstraling van een Friese state dat sterk verbonden is met het landschap. Een fijne plek voor kinderen om samen te leren, te spelen en zich te ontwikkelen, binnen én buiten. Op IKC Teresa bieden wij dagopvang, speelleergroep en buitenschoolse opvang. Centraal bij de BSO staat het bevorderen van de zelfstandigheid, ruimte bieden voor autonomie en het ontdekkend leren/spelen. Alles met het oog op de mogelijkheden en competenties die jonge kinderen hebben.

Het werk

Als pedagogisch medewerker BSO begeleid en organiseer je allerlei leuke activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar. De kinderen komen naar de BSO na schooltijd en op schoolvrije dagen en in vakanties. Je zorgt samen met jouw collega’s voor een huiselijke sfeer binnen de groep. Een sfeer waarin kinderen zichzelf mogen zijn en veilig voelen. Dit doe je door het organiseren van activiteiten die gericht zijn op de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Je zorgt voor een goed en nauw contact met de ouders/verzorgers en de school, zij zijn beide nauw betrokken bij het IKC.

In deze rol lever je een actieve bijdrage in de betrokkenheid bij IKC vorming en ben je verantwoordelijk voor Kansen voor Kinderen. Er wordt gekeken of er in de toekomst ook mogelijkheden zijn om de functie te combineren in het onderwijs.

Jij hebt:

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding die jou kwalificeert om te werken op de BSO;
  • kennis van de ontwikkelfases van het jonge kind in de leeftijd van 4-13 jaar;
  • een beschikbaarheid van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Jij bent

Iemand met humor, flexibel en spontaan. Je speelt in op de behoefte van het kind en kan hierin schakelen en neemt hier een flexibele rol in aan. Je vindt het leuk om de kinderen te ondersteunen en begeleiden in hun ontwikkeling en het ontdekken van hun talenten. Hierbij bied je een scala aan passende en diverse activiteiten aan.  Aan enthousiasme en initiatief nemen heb jij geen gebrek. Samen met het team en IKC zoek je de verbinding in de doorgaande lijn van het onderwijs en opvang.  Je waarborgt deze doorgaande lijn en je kan overstijgend handelen met ten alle tijde het kind binnen het IKC als uitgangspunt. Je ben gedreven, ondernemend en bent een echte teamplayer.

Wij bieden jou:

  • een jaarcontract met de intentie het contract te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • een salaris conform Cao Kinderopvang, schaal 6 (maximaal €3.489,- o.b.v. een 36-urige werkweek);
  • daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 3%, reiskostenvergoeding, 210 uur aan vakantiedagen o.b.v. een 36-urige werkweek;
  • een ambulante rol op de woensdagmiddag wat meer contracturen oplevert;
  • een actieve rol bij de IKC vorming;
  • in de toekomst wellicht de mogelijkheid tot een combinatiefunctie in onderwijs en opvang;
  • eventueel aanvullende contracturen en verantwoordelijkheden in het kader van IKC vorming/samenwerking;
  • een uitdagende functie met mogelijkheden.

Enthousiast of vragen?

We kijken uit naar jouw sollicitatie. Graag zien we jouw CV en motivatiebrief tegemoet vóór maandag 13 mei 2024.

 

 

Referentienummer:

2024-209

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

12-05-2024

Locatie:

Leeuwarden

Contactpersonen:

Natascha Huisjes

mobiel: +31 682310399

Kantooradres:

Sixmastraat 3 8932PA Leeuwarden