Sinne IKC Wiarda

Wij zoeken een enthousiaste en positief ingestelde ambulant pedagogisch medewerker voor de dagopvang van IKC Wiarda. Een locatie in het sfeervolle Goutum!

Ambulant pedagogisch medewerker DOV

0-32 uur per week

Wanneer je als ambulant pedagogisch medewerker bij ons aan de slag gaat, bieden we jou een contract met vaste uren aan. Je wordt dan, in de basis, ingezet bij IKC Wiarda, maar kan daarnaast ook worden ingezet op andere locaties van Sinne.

Het werk

Als ambulant pedagogisch medewerker DOV ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging, begeleiding en ontwikkeling van een groep kinderen in de leeftijd van 0–4 jaar.  In de huiselijke sfeer die jij schept, voelen de kinderen zich veilig en worden zij gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Je bent gericht op de eigenheid van ieder kind en je biedt elk kind een passend aanbod aan activiteiten aan die aansluiten op ons pedagogische beleid. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met een team van professionals. Waarbij je aanstuurt op goed contact met de ouders/ verzorgers. Samen met je collega’s geef je vorm aan jullie zelforganiserende team. Hierin durf je initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. 

Jij hebt:

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang op de dagopvang;
  • een VVE certificering (bij voorkeur Uk & Puk); of je bent bereid een training Uk & Puk te volgen;
  • de Nederlandse taal op niveau 3F voor spreken, gesprekken voeren, luisteren en lezen;
  • het vermogen om te zorgen voor een veilige omgeving voor de kinderen en het bevorderen van de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd.

Jij bent

iemand die goed begrijpt hoe belangrijk afstemming met elkaar is over de organisatie van de dag en de verdeling van taken. Daarnaast ben je ondernemend, vrolijk en proactief! Je hebt veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen en kijkt objectief naar ieder kind. Je bent bewust van de invloed die je als professional hebt op ieder kind. Je haalt je inspiratie uit de kinderen, het spel, de verbeelding en materialen om passende activiteiten te bedenken en uit te voeren. Samen met je team en het IKC zoek je de verbinding in de doorgaande lijn van het onderwijs en opvang.

Wij bieden jou:

  • een jaarcontract met de intentie het contract te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • een salaris conform Cao Kinderopvang, schaal 6 (maximaal €3.489,- o.b.v. een 36-urige werkweek);
  • daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 3%, reiskostenvergoeding, 210 uur aan vakantiedagen o.b.v. een 36-urige werkweek.

Enthousiast of vragen?

We kijken uit naar jouw sollicitatie. Graag zien we jouw CV en motivatiebrief vóór 29 april 2024 tegemoet.

Heb je nou nog vragen, aarzel niet om deze te stellen. 

 

Referentienummer:

2024-210

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

28-04-2024

Locatie:

Leeuwarden

Contactpersonen:

Miranda Gosma

mobiel: +31 657664372

Kantooradres:

Sixmastraat 3 8932PA Leeuwarden